sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Orhan'a Anlamlı Plaket!

Erzurum'un kültür sanatına ciddi destekleri olan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'a anlamlı plaket!

Başkan Orhan'a Anlamlı Plaket!
  • 14 Haziran 2022, Salı 16:57

Aziziye Belediyesi'nin destekleriyle organize edilen “Ilıca Şiir Şöleni” muazzam bir katılıma sahne olmuştu. Günlerce konuşulan program sonrası Başkan Orhan'a anlamlı plaket verildi.

Aziziye'nin çehresini değiştirmekle gece gündüz enerji harcayan Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum'un kültür sanatına da destek vermeye devam ediyor.

Aziziye Belediyesi, geçtiğimiz günlerde dev kültür organizasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Erzurum Şubesi işbirliğiyle Mektup Yarışması ve Ilıca Şiir Şöleni programı düzenlemişti. Edebiyat çevrelerinin günlerce konuştuğu programlar sonrası Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Erzurum Şube Başkanı Murat Ertaş ve yönetimi de Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı Başkan Orhan'a plaket verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık