sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Sekmen, Yeni Yönetimi Kabul Etti

Erzurumspor FK’nın yeni yönetimi, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Sekmen, “Siz yönetici olarak işinizi en iyi şekilde yapın, bizim de desteğimiz ile bu kulüp layık olduğu yerlere gelecektir” dedi.

Başkan Sekmen, Yeni Yönetimi Kabul Etti
  • 12 Ağustos 2022, Cuma 19:44

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Erzurumspor FK Yönetim Kurulu Onursal Başkan Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

3 Ağustos 2022 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonrası iş başına gelen Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal ve yönetim kurulu üyeleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti.

Yeni yönetimi kabul eden Sekmen, Kulüp Başkanı Ahmet Dal nezdinde yönetimi tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Oldukça samimi geçen ziyarette Onursal Başkan Mehmet Sekmen il birliği ile takımı yeniden layık olduğu yerlere taşıyacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Siz bir yola çıktınız. Sizler taşın altına elinizi koyacaksınız. İşinizi severek ve dört dörtlük yapmaya çalışacaksınız. Biz de size destek vereceğiz. Hem de her zamankinden daha fazla. El ele vererek takımımızı layık olduğu yerlere taşıyacağız. Öncelikli olarak da transfer dosyasını açmak için tüm gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal da, Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda oturduktan sonra şehirde yatırımlardan sportif faaliyetlere kadar her konuda çağ atlatan Başkan Sekmen’e teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık