sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Belediyeciliğin Kitabını Yazan Başkan Sunar, Durmak Nedir Bilmiyor!

Palandöken ilçesinde belediyeciliğin kitabını yazan Başkan Muhammet Sunar, hizmetlerine yenilerini eklemek için Ankara'ya çıkarma yaptı.

Belediyeciliğin Kitabını Yazan Başkan Sunar, Durmak Nedir Bilmiyor!
  • 02 Haziran 2022, Perşembe 20:09

Oktay Fani'nin Haberi

Palandöken ilçesinde hizmetin destanını yazan Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Ankara'ya çıkarma yaptı. Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra ilçeyi şaha kaldıran Başkan Sunar, Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştiriyor.

Tuzcuoğlu’nu ziyaret etti

Efsane Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetimler Politikalar Kurulu Üyesi Refik Tuzcuoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretle ilgili fotoğraf paylaşan Başkan Sunar; "Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetimler Politikalar Kurulu Üyesi Sn.Refik Tuzcuoğlu’nu ziyaret ettik. Eser ve hizmet siyasetimizi paylaştığımız, kıymetli fikirlerinden yararlandığımız değerli Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum." notunu düştü.

İŞTE FOTOĞRAFLARLA BAŞKAN SUNAR'IN ANKARA ZİYARETİ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık