sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Bize Destek Verin!

Kar nedeniyle Çoruh maçı ileri bir tarihe ertelenen ve BAL 2. Bölge 3. Grupta gizli lider konumundaki Yakutiye Belediyespor’da Teknik Patron Kurtulay Öksüz, tüm Erzurumlu taraftarlara seslendi, “Şampiyonluk için bize tribün desteği verin. Tüm taraftarları Pazar günü GSİM 4 nolu sahada Ardahan ile oynayacağımız maça bekliyoruz” dedi.

Bize Destek Verin!
  • 23 Mart 2022, Çarşamba 15:28

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 3. Grupta emin adımlarla şampiyonluğa koşan Yakutiye Belediyespor’da Teknik Patron Kurtulay Öksüz tüm Erzurumluları takıma destek çıkmaya davet etti.

Sezon başındaki beri genç ve dinamik kadro ile şampiyonluğu kovaladıklarını ve şampiyonluğun eşiğine geldiklerini belirten başarılı çalıştırıcı özellikle hafta sonu oynayacakları Serhat Ardahan maçına tüm Erzurum halkını davet etti.

Geçtiğimiz Pazar günü Artvin Şehir Stadı’nın karla kaplı olması ve kar temizleme çalışmaları esnasında kar temizleme makinasının arıza yapması nedeniyle Çoruh maçı ertelenen Yakutiye Kartalları 29 puan ve bir maç eksiği ile zirvenin sadece bir puan gerisinde.

Ligde gizli lider konumundaki Erzurum ekibi, Ardahanspor mesaisini devam ederken Tecrübeli Teknik Adam Kurtulay Öksüz, şampiyonluk yarışında son düzlükte tüm taraftarları takıma manevi destek vermesini istedi.

Öksüz, “Biz bu genç kadromuzla şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk için de bir avantaj yakaladık. Bu saatten sonra taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Bizleri yalnız bırakmasınlar. Bize sahip çıksınlar. Pazar günü saat 13:00’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 4 Nolu Sahada Serhat Ardahanspor ile oynayacağız. Bu zorlu 90 dakikada tüm taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz. Futbolcularımın bu kritik dönmede her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı var” dedi.

Takımı emin adımlarla şampiyonluğa koşan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’ın da tüm kurmayları ile birlikte Yakutiye Belediyespor’un şampiyon olması için seferber olduğu ve kritik virajda teknik heyet ile futbolcuların her zamankinden daha fazla yanında olarak destek verecekleri öğrenildi.

Nurullah PALA/PUSULA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık