sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Bu Ligin Favorisi Biziz!

“Erzurumspor için Süper Lige yeniden dönme zamanı” diyen Sportif Direktör Muzaffer Bilazer, “Erzurumspor’u hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Pazar günü taraftarımızdan en büyük isteğimiz, maç sonuna kadar desteğini takımdan hiç çekmesinler. Biz dimdik ayakta durduğumuzda bu ligin favorisi biziz” dedi.

Bu Ligin Favorisi Biziz!
  • 25 Şubat 2022, Cuma 15:47

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer, dün yapılan antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sportif direktör Muzaffer Bilazer de önlerinde 11 maç kaldığını hatırlatarak, “Bu ligde Erzurumspor camiası ve taraftarı olarak sağlam ayakta kaldığımızda ve dimdik ayakta durduğumuzda bu ligin ve şampiyonluğun favorisi biziz” dedi.

Erzurumspor şampiyon olacak!

Dönemi takımın yeniden Süper Lig’e dönme sezonu olarak gördüklerini anlatan Sportif Direktör Muzaffer Bilazer, “Bu kadar yaklaşmışken bu fırsatı kaçırmamamız lazım. Belki son periyotta biraz geri düştük. Özellikle şampiyonluğa oynayan takımlarda puan kayıpları bir takım duygusal düşmeye neden olabiliyor ama camia çok güçlü ve büyük bir camia. Bütün dinamiklerle bu duygusal düşmeden tekrar toparlanıp Erzurumspor’u hak ettiği yere taşımak istiyoruz.” dedi.

En büyük gücümüz taraftarımız

Taraftarın gücüne çok ihtiyaçlarının olduğunu vurgulayan Bilazer, şehirdeki futbolseverleri MKE Ankaragücü maçına davet etti.

Bilazer, “Bizim en büyük gücümüz taraftarımız. Taraftarımızdan en büyük isteğim tahammül sınırlarını doksan dakikanın sonuna kadar taşısınlar. Takım gol attığında değil, gol atamadığında futbolcularımıza destek verip takıma sahip çıksınlar” dedi.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık