sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

ÇAT, OLUR ve TEKMAN’DA DOĞAL GAZ YATIRIMLARI BAŞLIYOR

Erzurum’a gaz arzı sağlayan PALEN; Çat, Olur ve Tekman ilçelerine gaz arzı sağlamak için çalışmalara başlıyor.

ÇAT, OLUR ve TEKMAN’DA DOĞAL GAZ YATIRIMLARI BAŞLIYOR
  • 16 Ağustos 2022, Salı 20:35

Türkiye enerji sektörünün ilk yatırımcılarından biri olan PALMET Enerji’nin Erzurum’a gaz arzı sağlayan şirketi PALEN, doğal gazı yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında Çat, Olur ve Tekman’ı doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşturuyor.

Çat, Olur ve Tekman ilçeleri genişleme bölgesi olarak lisansa dahil edilirken, ilçelere gaz arzı CNG ile sağlanacağı bilgisi verildi. Toplam 38 km hat çalışması yapılacak olan ilçelerde 2026 yılı sonuna kadar yaklaşık 4500 hane doğal gaz ile buluşacak.

PALEN, Erzurum’da 3’ü merkez ilçe olmak üzere toplam 19 ilçeye gaz arzı sağlıyor. PALEN, 2022 Temmuz ayı sonu itibarıyla yaklaşık 1200 km hat imalatı yaparken, 160 bini aşkın müşteriye hizmet veriyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık