sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Hizmet Adamı Başkan Sunar'dan O Bölge İçin Müthiş Hamle!

Palandöken halkı ne demişti; 'Yaparsa Muhammet Sunar yapar' demişti.. O Bölge, Başkan Sunar'la hizmete kavuştu.

Hizmet Adamı Başkan Sunar'dan O Bölge İçin Müthiş Hamle!
  • 22 Ekim 2021, Cuma 7:31

Oktay Fani'nin Haberi

Yıllardan beri Belediye Başkanlarının yatırım yapmaya çekindiği Maksut Efendi Mahallesi'nin adeta kaderini değiştirecek yatırımı Palandöken İlçesi'nin hizmet adamı Belediye Başkanı Muhammet Sunar yaptı. 

Erzurum'un en büyük ilçelerinden biri olan Palandöken ilçesinin her köşesini yatırımla kavuşturan Başkan Sunar, durmak bilmiyor.

Palandöken ilçesinde dezavantajlı bir bölge olan Maksut Efendi mahallesine Başkan Sunar'ın muhteşem projesiyle süt ürünleri üretimine yönelik bir tesis kuruldu. İnşaatı tamamlanan tesiste incelemelerde bulunan Başkan Sunar yaptığı değerlendirmede; "Hayvancılığın yoğun olduğu Maksut Efendi Mahallemizde, ‘Üreten Kadınlar’ Projemiz kapsamında inşaatını tamamladığımız, süt ve süt ürünleri işleme tesisimizde, makine teçhizatının montaj işlemine başladık. Hayırlı olsun…" ifadelerinde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık