sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir'den Personel Alımları Hakkında Bilgilendirme

Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, Sağlık Bakanlığı personel alımı hakkında bilgilendirme açıklaması yayınladı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir'den Personel Alımları Hakkında Bilgilendirme
  • 17 Mart 2022, Perşembe 13:13

Oktay Fani'nin Haberi

Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, Sağlık Bakanlığı personel alımı hakkında bilgilendirme açıklaması yayınladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bedir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Personel Alımları Hakkında Bilgilendirme:

Bilindiği üzere Sağlık Bakanlığımız tarafından Türkiye geneli 10 bin sağlık personeli, 10 bin işçi personel alımı yapılacaktır. Bu kapsamda İlimize;

*29 Hemşire, 30 Ebe, 13 Tıbbi Sekreter ve 38 diğer branşlar olmak üzere toplam 110 sağlık personeli alımı,

*111 Temizlik Personeli, 43 Klinik Destek Elemanı, 42 Güvenlik, 18 Elektirikçi ve 47 diğer branşlarda teknik personel şeklinde toplam 261 işçi personel alımı olacaktır.

Sağlık Personeli alımları KPSS puan sıralamasına göre yapılacak olup ilgili klavuz ÖSYM sitesinden yayımlanmıştır. Başvurular 15 Martta başlamış olup son başvuru tarihi 22 Marttır.

İşçi Personel alımlarında ise başvurular İŞ-KUR üzerinden yapılmakta olup, 15 Martta başlayan başvuru işlemleri için son başvuru tarihi 21 Marttır. İşçi Personel alımında izlenecek yol, tamamen Ankara'da kura çekimi şeklinde olup, ayrıca mülakat veya benzeri sınav olmayacaktır.

Sağlık Personellerinin atamaları merkez hastaneler veya ilçelerimizdeki sağlık kurumlarına nokta tayin şeklinde olacaktır. Ankara'da kura çekimi ile İlimize atanan işçi personellerin İlimizdeki görev yerleri ise, daha önceden Bakanlığımıza bildirilen merkez ve ilçelerimizdeki sağlık kurumlarına noter eşliğinde tercihli kura sistemiyle belirlenecektir. İlimize atanan kişililerden alınacak tercih formlarına istinaden önce tercihler için noter eşliğinde kura çekimi, ardından tercihine yerleşemeyenler için genel kura tarzında bir yöntem izlenecektir.

Şehrimize hayırlı olması dileğiyle...


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık