sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

İş İnsanı Fuat Demir'den Önemli Çağrı

MÜSİAD Erzurum önceki dönem İl Başkanı Fuat Demir'den iş dünyasına önemli çağrı.

İş İnsanı Fuat Demir'den Önemli Çağrı
  • 07 Şubat 2023, Salı 20:54

Oktay Fani'nin Haberi

Türkiye'yi derinden sarsan yüzyılın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem sonrası MÜSİAD Erzurum önceki dönem İl Başkanı Fuat Demir'den önemli çağrı geldi.

İş insanı Fuat Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "GÜN MUHACİR VE ENSAR OLMA VAKTİ. İki evi olan birini iki arabası olan birini kardeşine versin verecezde İnşaAllah iş dünyası olarak tüm iş dünyasına çağrımız el verin ev yapalım yıkılan tüm evleri iş dünyası olarak biz yapalım her iş insanına bir ev düşer kardeşliğin gereği budur. Ve bu ülkeden maaş alan kardeşlerim de birer aylıklarını bağışlasın yapılan evlerin eşyalarının alalım bu ülke tek yürek Vatan sağolsun toprak Altındaki kardeşlerimizi sağ Salim çıkaralım. Ciğerimiz yanıyor haydi Türkiye. Mülkün Allah’a ait olduğunu unutmuştuk. LA GALİBE İLLALAH. ALLAH BİZE YETER" notunu düştü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık