sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Düzgün Market'ten Deprem Bölgesine Gıda Yardımı

Düzgün Marketler Grubu, Türkiye'yi derinden sarsan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası depremzedeler için harekete geçti. Bir kamyon dolusu gıda yardımında bulundu.

Düzgün Market'ten Deprem Bölgesine Gıda Yardımı
  • 07 Şubat 2023, Salı 20:04

Oktay Fani'nin Haberi

Düzgün Marketler Grubu, Türkiye'yi derinden sarsan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası depremzedeler için harekete geçti.

Erzurum ekonomisine ve istihdamına önemli katkıları olan Düzgün Marketler Grubu, yüzyılın felaketi olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem sonrası depremzedeler için bir kamyon dolusu gıda yardımında bulundu.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından deprem bölgesinde afetzedelere gönderilmek üzere temel gıdadan oluşan Düzgün Market'in yardım kamyonu deprem bölgesine doğru yola çıktı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık