sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

İYİ PARTİ’DE ÇİFTE BAYRAM KUTLAMASI…

Seçimlere hummalı şekilde hazırlanan İYİ Parti’de bugün çifte bayram kutlaması yapıldı.

İYİ PARTİ’DE ÇİFTE BAYRAM KUTLAMASI…
  • 23 Nisan 2023, Pazar 18:10

Ramazan Bayramı’nın son gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birlikte kutlayan partililer, milletvekili adaylarını bağırlarına bastılar.

Milletvekili adayları Zekai Kaya, Melih Kırkpınar, Canan Uçar, Fatih Aras, Fatih Karataş ve Ertuğrul Asiltürk’ün katıldığı bayram kutlamasında bir konuşma yapan İl Başkanı Fatih Güneyin, İYİ Parti’nin iktidara hazırlandığını belirtti. Güneyin; “Bizim iktidarımızda insanlar yoksulluktan ve hayat pahalılılğından, işsizlikten şikayet etmeyecek. Herkes eşit, herkes farklı olacak. Yüzü gülen, mutlu insanların yaşadığı bir Türkiye inşa edeceğiz” dedi.

Çok sayıda partili kadın üyenin de hazır bulunduğu bayramlaşmada, milletvekili adayları gördükleri ilgiden memnun kaldılar.

Milletvekili Adayı Zekai Kaya, yaşanan samimi tablonun mutlu yarınların işaretçisi olduğunu söyledi. Sağdan soldan yapılan sataşmalara ve iftira boyutuna varan sözlü değerlendirmelere aldırış etmeden çalışmalarını büyük bir titizlik ve ciddiyetle sürdürdüklerini belirten Kaya, ilçe gezilerinde gördükleri ilgiden de çok memnun kaldıklarını ifade etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık