sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş'ten Kınama

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Erzurum'da eğitimcilere yönelik uygulanan şiddeti esefle kınadığını belirtti.

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş'ten Kınama
  • 28 Aralık 2021, Salı 16:38

Erzurum Kayakyolu Çimento Müstahsilleri İşverenler Sendikası Ortaokulunda 3 öğretmen, bir öğrencinin velisi ve yakınları tarafından darp edildiği haberini duyduğunda çok üzüldüğünü belirten Eş; "Erzurum Kayakyolu Çimento Müstahsilleri İşverenler Sendikası Ortaokulunda  3 öğretmen, bir öğrencinin velisi ve yakınları tarafından darp edildiğini  üzüntüyle öğrendim. Hayata adım attığımız yıllarda bizlere rehberlik eden, hayatı bizlere öğreten, bizleri eğiten öğretmenlerimiz ve eğitmenlerimiz baş tacımızdır. Onlara yapılan hakaret ve saldırı, tüm topluma yapılmıştır. Sizlere Hz. Ali efendimizin bir sözünü hatırlatmak istiyorum; "Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum." Bu minvalde düşünerek, hareket etmeliyiz. Benim babam da bir öğretmen. Genel Başkanımız da bir öğretmen. Eğitimcilere, öğretmenlerimize yapılan bu  menfur hadiseyi Şiddet ve esefle kınıyorum. Yapılan bu çirkin saldırının kabul edilebilir ve tolere edilebilir hiçbir yanı yoktur. Sorumluları hukuk önünde en ağır şekilde cezalandırılmalıdır." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık