sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş'den Yeni Yıl Mesajı

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, yeni yıl dolayısı ile mesaj yayınladı.

Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş'den Yeni Yıl Mesajı
  • 30 Aralık 2021, Perşembe 13:43

Başkan Eş, 2021 yılının her ne kadar ekonomik kriz ve çeşitli felaketlerin yaşandığı bir yıl olarak geçtiğini belirtse de yeni yılın daha huzurlu ve mutlu geçmesi temennisinde bulundu.

Eş yaptığı açıklamada; “Milletimizin çok acılar çektiği bir yıl oldu. Özellikle pandemi süreciyle birçok vatandaşımız hayatını kaybederken, sağlık çalışanlarımızı şehit verdik. Ekonomide, eğitimde ve sosyal yaşantıda önemli kayıplarımız oldu. Maddi sıkıntıların, türlü sıkıntıların yaşandığı bir yılı oldu 2021. Bu zorlukları yeni yılda, iktidara yürüyen Memleket Partisi ile aşacağız. Kendimize ve milletimize sözümüz var. Başaracağız. Yeni yıl, içerisinde yeni umutlar barındıran, geleceğimizin daha refah içerisinde ve huzurlu olacağını hayal ettiğimiz bir yıl olacak. Bu düşüncelerle tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutlar, barış, huzur, sağlık, bolluk ve güzellikler temenni ederim” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık