sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Araştırma Üniversitesi olarak seçilen Atatürk Üniversitesine tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, AK Parti İl Başkanı M. Emin Öz ve AK Parti Eski Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun diklerinde bulundular.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
  • 29 Aralık 2021, Çarşamba 21:20

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Çomaklı, kültürel ve bilimsel geleneği, yetiştirdiği on binlerce mezunu, donanımlı altyapısı, bünyesinde barındırdığı araştırma merkezleri ve alanında uzman binlerce akademisyeni ile dev bir bilim merkezi olan Atatürk Üniversitesinin bu unvanı sonuna kadar hak ettiğini söyledi.

Bulunduğu şehrin yanında, bölgesi, ülkesi ve hatta çevre ülkeler için de önemli bir değere sahip olan Atatürk Üniversitesinin, kadim geçmiş ve tecrübesiyle tüm kurumlara yol gösterici bir konumda olduğunu belirten Rektör Çomaklı, bu misyonu sonuna kadar devam ettireceklerini aktardı.

Atatürk Üniversitesinin şehir için vazgeçilmez bir unsur olduğunu belirten konuklar, Türkiye’nin dört bir yanında, çeşitli mevki ve makamlarda görev yapan Atatürk Üniversitesi mezunlarının bulunduğuna vurgu yaparak, üniversitenin yetişmiş insan kaynağı konusunda önde gelen kurumlardan biri olduğunu belirttiler.

Ziyaretler, iyi niyet ve hayırlı olsun dilekleriyle son buldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık