Gündem25 Erzurum'un Haber Merkezi
Gündem25 Erzurum'un Haber Merkezi
GÜNDEM

MESUD ERCAN’DAN ETSO ÜYELERİNE MAVİ LİSTE ÇAĞRISI: “TERCİHİNİZ MAVİ LİSTE OLSUN!”

ETSO seçimlerinde Lütfü Yücelik’in listesinden 4. Meslek Grubu Meclis Üyesi adayı olan Erzurum sevdalısı başarılı iş insanı Mesud Ercan, oda üyelerine çağrıda bulunarak tecrübe, güven ve güçlü temsil vurgusu yaptı. Mesud Ercan, “Daha güçlü bir ETSO, daha güçlü bir Erzurum ekonomisi demektir. Tercihiniz Mavi Liste olsun!” dedi.

MESUD ERCAN’DAN ETSO ÜYELERİNE MAVİ LİSTE ÇAĞRISI: “TERCİHİNİZ MAVİ LİSTE OLSUN!”
Paylaş:

Oktay Fani'nin Haberi

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) seçimlerinde Lütfü Yücelik’in listesinden 4. Meslek Grubu (Medikal, Kimya ve Tıbbi Malzemeler) Meclis Üyesi adayı olan Erzurum sevdalısı başarılı iş insanı Mesud Ercan, oda üyelerine seslenerek destek istedi. Ercan, tecrübe, güven, istikrar ve güçlü temsil anlayışına dikkat çekerek, “Tercihiniz mavi liste olsun” çağrısında bulundu.

ETSO seçimlerinin Erzurum iş dünyasının geleceği açısından önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Mesud Ercan, seçim sürecinde verilecek kararın yalnızca bugünü değil, şehrin ekonomik geleceğini de etkileyeceğini ifade etti.

Mavi Liste’nin güçlü kadrosu, tecrübesi ve ortak akıl anlayışıyla Erzurum iş dünyasının beklentilerine cevap verebilecek bir yönetim vizyonu ortaya koyduğunu belirten Ercan, oda üyelerinin sorunlarının daha güçlü şekilde dile getirilmesi, sektörlerin taleplerinin karşılık bulması ve ETSO’nun üyeleriyle daha etkin bir iletişim kurması gerektiğini dile getirdi.

Mesud Ercan, “ETSO, üyelerinin sadece kayıtlı olduğu bir kurum değil, sorunlarına çözüm üreten, ticaretine katkı sunan ve geleceğine yön veren güçlü bir yapı olmalıdır. Bunun için tecrübe, güven, istikrar ve ortak akıl büyük önem taşıyor. Erzurum iş dünyasının daha güçlü temsil edilmesi, sektörlerimizin hak ettiği değeri görmesi ve şehrimizin ekonomik potansiyelinin harekete geçirilmesi için Mavi Liste'nin yanında olmalıyız. Bizim hedefimiz makam değil, hizmet; ayrışma değil, birliktelik; vaat değil, sonuç odaklı bir anlayıştır. Daha güçlü bir ETSO, daha güçlü bir Erzurum ekonomisi demektir. Bu nedenle tüm oda üyelerimize çağrım nettir: Tercihiniz mavi liste olsun!” ifadelerini kullandı.

Mesud Ercan, seçimlerin Erzurum'a, ETSO camiasına ve tüm oda üyelerine hayırlı olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber Gündem25 Erzurum'un Haber Merkezi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.