sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

MİLLETVEKİLİ ALTINOK, YENİ DÖNEMDE REKTÖR ÇOMAKLI’YA BAŞARILAR DİLEDİ

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Atatürk Üniversitesinin 2022-2023 eğitim-öğretim dönemine başlamasına kısa bir süre kala Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ ALTINOK, YENİ DÖNEMDE REKTÖR ÇOMAKLI’YA BAŞARILAR DİLEDİ
  • 02 Eylül 2022, Cuma 18:44

Atatürk Üniversitesinin bölgenin kalbi olduğunu ve yeni nesil vizyonu ile ülke yükseköğrenimine önemli bir katma değer sağladığını belirten Altınok, yeni dönemin üniversite ve öğrencilerine hayırlı olmasını diledi.

Atatürk Üniversitenin gelişimini yakından takip ettiğini belirterek tamamlanan ve devam etmekte olan projelerden dolayı Rektör Çomaklı’yı tebrik eden Altınok, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Atatürk Üniversitesinin başarılarıyla anılmasının gurur verici olduğunu söyledi.

Üniversitede gerçekleştirilen yeni dönem hazırlıklarının tamamlanma aşamasında olduğunu aktaran Rektör Çomaklı ise üniversitenin projeleri, çalışmaları ve mevcut durumu hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Üniversitenin gelişim sürecine hız vermek adına başta il milletvekilleri olmak üzere ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve dayanışma içinde olduklarını vurgulayan Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesine desteklerini ifade eden AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’a teşekkürlerini iletti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık