sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Palandöken Tek Yürek!

Palandöken Belediyesi, tüm imkanlarıyla depremzede vatandaşların yanında.

Palandöken Tek Yürek!
  • 11 Şubat 2023, Cumartesi 13:00

Oktay Fani'nin Haberi

Belediye Başkanı Muhammet Sunar'ın talimatıyla Palandöken Belediyesi, tüm imkanlarını depremzede vatandaşlar için seferber etti.

Türkiye’yi derinden etkileyen depremlerin ardından Palandöken’de yardım seferberliği başlatılmıştı. 40 personel ve 12 iş makinasını depremin olduğu ilk günde deprem bölgesine gönderen Belediye Başkanı Muhammet Sunar, ayrıca 22 tır yardım malzemesi gönderdi.

Palandöken Belediyesi yine deprem bölgesine gönderdiği seyyar mutfak ile depremzedelere sıcak yemek ikramında bulunuyor.

70 personelle Palandöken'de yardım kampanyasını yönettiklerini belirten Başkan Sunar; "AFAD tarafından belirlenen ihtiyaç listesindeki insani yardım malzemeleriyle, yardım toplama merkezini dolduran vatandaşlarımız, tam bir dayanışma örneği sergiliyor. Yardım malzemesi dolu 22 TIR’ı, afet bölgesine uğurladık. Kampanyaya ilçemiz sakinlerinin katılımı yoğun bir şekilde devam ediyor. Duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz. Devletimiz tüm imkanlarıyla sahada, Palandöken tüm imkanlarıyla depremzede vatandaşların yanında. İhtiyaçları karşılıyor, yaraları hep birlikte sarıyoruz. Personelimizin önemli bir kısmını yardımlaşma organizasyonuna dahil ederken, İş makinalarımızın büyük bölümünü, 40 personelimizle birlikte, deprem bölgesine gönderdik. Palandöken Belediyesi olarak, bütün imkanlarımızı depremzede kardeşlerimiz için seferber ettik. Yüreğimizi yakan bu büyük felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ruhları şad, mekânları cennet olsun. Yaralı kardeşlerimize acil şifa diliyorum. Yaraları sarmak için canla başla arama kurtarma faaliyeti yürüten, ekiplere kolaylıklar diliyorum. Rabbim güç, kuvvet versin. Devletimiz tüm ekipmanlarıyla sahada; canla başla çalışıyor. Büyük ve güçlü bir Devletimiz var. Büyük devletin imkan ve kabiliyetiyle sahada çalışmalar devam ediyor ve gereken her şey yapılıyor. Allah devletimize zeval vermesin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık