sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Dölekli'den Deprem Bölgesine Kömür ve Soba Desteği

Tüm imkanlarıyla depremzede vatandaşların yanında olan Pasinler'in efsane Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, şimdi de deprem bölgesine bir tır dolusu kömür ve soba gönderdi.

Başkan Dölekli'den Deprem Bölgesine Kömür ve Soba Desteği
  • 12 Şubat 2023, Pazar 9:33

Oktay Fani'nin Haberi

Tüm imkanlarıyla depremzede vatandaşların yanında olan Pasinler'in efsane Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, şimdi de deprem bölgesine kömür ve soba gönderdi.

Türkiye’yi derinden etkileyen depremlerin ardından Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, yardım seferberliği başlatarak 4 tır yardım malzemesini deprem bölgesine göndermişti.

Depremzede vatandaşlar için durmak bilmeyen Başkan Dölekli, şimdi de bir tır dolusu kömür ve soba gönderdi.

Depremzedelerin üşümemesi için de seferber olduklarını ifade eden Başkan Dölekli; "5. tırımızla kardeşlerimize kömür ve soba gönderdik, elhamdulillah. Bu uzun ve sıkıntılı süreçte çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık