sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Rakibimiz Yaralı Aslan

Dadaşların hocası Erkan Sözeri, Cumartesi günü karşılaşacakları Samsunspor’u yaralı bir aslana benzetti. Tecrübeli çalıştırıcı, “Rakibimiz yeni bir hoca ile karşımıza çıkacak. Kan değişikliğinin sahaya olumlu yansıması için mücadele edecekler, onun için dikkatli olmalıyız” dedi.

Rakibimiz Yaralı Aslan
  • 20 Ekim 2021, Çarşamba 19:26

Cumartesi günü deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşı karşıya gelecek olan BB Erzurumspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Dadaşta Teknik Patron Erkan Sözeri oyuncularını uyardı. Özellikle 6-2 kazandıkları maçın Türkiye çapında konuşulduğunu ve bu nedenle de kesinlikle rehavete kapılmamaları gerektiğinin altını çizen tecrübeli teknik adam, Samsunspor’u ise yaralı aslana benzetti.

Dikkatli olacağız

Samsunspor’un Menemen deplasmanında aldığı mağlubiyetin kendilerini aldatmaması gerektiğini ifade eden Dadaşların Hocası, Altınordu karşısında aldıkları üç puanın anlam ifade etmesi için Samsun’dan mutlak süratte puan ya da puanlar almak zorunda olduklarını söyledi.

Mavi-beyazlıların çalıştırıcısı, “Samsunspor karşısında dikkatli olacağız. Rakibimiz tam bir yaralı aslan. Kazanmak için her şeyi yapacaklar. Biz de bu bilinçle zorlu doksan dakikaya hazırlanıyoruz” dedi.

Yeni hoca ile kazanmak isteyecekler

Samsunspor’un Menemen mağlubiyeti sonrası Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdığına işaret eden Teknik Patron Erkan Sözeri, “Rakibimiz yeni hocası ile mutlaka kazanmak isteyecek. Kan değişikliğinin takıma yaraması için mücadele edecekler. Biz de Erzurumspor’uz. Hedefimiz şampiyonluk. Sahaya puan ya da puanlar almak için çıkacağız. Her rakibe nasıl hazırlanıyorsak, nasıl oynuyorsak. Samsunspor’a karşı da öyle hazırlanıyoruz. Cumartesi günü de iyi bir futbol ortaya koymak istiyoruz” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık