sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Rotayı Erzurum’a Çevirdiler

MNG Holding Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Aydoğan Süer’in girişimleri ile rotayı Erzurum’a çeviren İranlılar, otobüslerle Doğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş merkezine geliyorlar.

Rotayı Erzurum’a Çevirdiler
  • 27 Mart 2022, Pazar 18:27

Nevruz tatillerini alışveriş yaparak geçirmek isteyen İranlılar, otobüsler ile akın akın Erzurum MNG’ye geliyorlar. İranlı turizm acenteleri ile yapılan anlaşmalar doğrultusunda her gün Erzurum’a onlarca otobüs seferi düzenleniyor.

Sınır kapısına yaklaşık 250 kilometre uzaklıkta bulunan Erzurum’da Nevruz tatillerini geçirmek isteyen İranlılar aynı zamanda kentteki alışveriş merkezlerinde vakit geçiriyor.

MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezinde dünyaca ünlü markaların mağazalarının yer alması, tercih sebebi oluyor. Otobüsler ile şehre gelen İranlılar, güler yüz ve geleneksel misafirperverlikle karşılanıyor. Palandöken kayak merkezini de gezmeyi ihmal etmeyen turistler, şehre ekonomik katkı sağlıyor.

MNG öncülük etti

İranlı turizm firmaları ile anlaşma yaptıklarını belirten MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Aydoğan Süer, kapıların açılmasının ardından her gün 30-40 otobüs dolusu İranlı turistin şehre geldiğini açıkladı.

Pandemi öncesinde İran’da ciddi reklam kampanyasına girdiklerini hatırlatan Süer, “ Güzel anlaşmalara imza attık. Fakat pandemi nedeniyle sınır kapıları kapatıldı. Şimdi yeniden girişler başladı. Bizde Alışverişin adresi MNG olarak İranlı misafirleri ağırlıyoruz. Gelen misafirlerimize yemek ikramlarımız oluyor” dedi.

Yıllardır verdikleri uğraşın semerelerini almaya başladıklarını belirten MNG Holding Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Aydoğan Süer, “ “Orta Doğu’da özellikle İran’da yaşayan insanların Erzurum ile farklı bir gönül bağı var. Bizler bu bağın daha da kuvvetlenmesi için girişimlerde bulunduk ve çalışmalarımız sonunda misafirlerimizin sayısı her geçen yıl artıyor.

Bu sayede şehrimizdeki kış turizminin yanında alışveriş potansiyelinin de varlığı tanıtılmış oldu. Bu gelişlerin şehir ekonomisine çok ciddi katkıları var” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık