sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

VALİ MEMİŞ: “MEHMET SEKMEN ERZURUM İÇİN BİR ŞANSTIR”

Erzurum Valisi Okay Memiş, “Dün başka bir yerdeydik, bugün de buradayız. Çok güzel hizmetlere şahitlik ediyoruz, Başkanımızla gurur duyuyoruz” dedi.

VALİ MEMİŞ: “MEHMET SEKMEN ERZURUM İÇİN BİR ŞANSTIR”
  • 28 Temmuz 2022, Perşembe 21:27

Alipaşa Kentsel Dönüşüm Projesi yıkım töreninde konuşan Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den övgüyle bahsetti.

Başkanımızla gurur duyuyoruz diyen Vali Okay Memiş konuşmasında, “Dün başka bir yerdeydik, bugün de buradayız. Çok güzel hizmetlere şahitlik ediyoruz. Ben yerel yönetim uzmanıyım. 14 yıl üst düzey yöneticilik yaptım. Kendisini ta o dönemlerden beri tanıyorum. Bizim için büyük bir şans olduğunu değerlendiriyorum Sayın Mehmet Sekmen Beyin… Erzurum Büyükşehir Belediyesi Türkiye'de kentsel dönüşümü en iyi yapan belediyedir. Bu iş kolay bir şey değil. Çünkü mülkiyet hakkına müdahale ediyorsunuz, insanları ikna etmeniz lazım, razı etmeniz lazım. Büyükşehir Belediyemiz bu konuda Türkiye'de örnek bir belediyedir. Şu bir gerçek ki her geçen gün yenilenen ve her geçen gün büyüyen bir Erzurum var. Erzurum sadece kentleşmede değil hayvancılıkta, turizm ve sanayide de büyük bir mesafe kat ediyor.” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık