sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Yakutiye Konteyner Mahallesi'nde 23 Nisan Coşkusu

Yakutiye Belediyesi, deprem bölgesinde çocuklarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı düzenledi.

Yakutiye Konteyner Mahallesi'nde 23 Nisan Coşkusu
  • 23 Nisan 2023, Pazar 17:17

Yakutiye Belediyesi, deprem bölgesi için başlattığı dayanışma seferberliği son sürat devam ediyor. Bölgede devam eden konteyner kent çalışmalarını tamamlayan Yakutiye Belediyesi, depremzedelere yönelik sosyal etkinlikleri de ihmal etmiyor.

Yapımı Yakutiye Belediyesi tarafından başlanan geçtiğimiz hafta içerisinde tamamlanarak depremzede ailelerin kullanımına sunulan 120 adet konteynerden oluşan ‘Yakutiye Konteyner Mahallesi”nde 23 Nisan coşkusu yaşandı.

Belediyenin kurmuş olduğu mahallede oturan çocuklara yönelik yapılan etkinliklerde keyifli anlar yaşandı. Animasyonlar ve çizgi film karakterlerinden oluşan maskotlarla hoş vakitler geçiren yaklaşık 100’ün üzerindeki çocuk, Konteyner Mahallesi’ndeki görevliler tarafından dağıtılan hediyelerle büyük bir mutluluk yaşadılar. Biran olsun depremin yaralarını unutan çocuklar, kendi bayramlarında doyasıya eğlendiler.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, deprem bölgesinde büyük travma yaşayan ailelerin ve çocukların 23 Nisan coşkusuyla yüzlerinin güldüğünü görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Sosyal medya hesabından şenliğin videosunu paylaşan Başkan Uçar, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Hatay’da 23 Nisan coşkusu yaşandı. Yakutiye Konteyner Mahallemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle düzenlenen etkinlikte minik yavrularımızın coşkusu ve neşesi içimizi ısıttı. İhtişam, gurur, 23 Nisan! İyi bayramlar çocuklar.”

Pusula Gazetesi


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık