sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

YAKUTİYE'NİN YARDIM MALZEMESİ TAŞIYAN 5 TIRI DAHA BÖLGEYE GÖNDERİLDİ

Yakutiye Belediyesi'nin efsane Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, bugün de 5 tır dolusu yardım malzemesini deprem bölgesine gönderdi.

YAKUTİYE'NİN YARDIM MALZEMESİ TAŞIYAN 5 TIRI DAHA BÖLGEYE GÖNDERİLDİ
  • 12 Şubat 2023, Pazar 15:38

Oktay Fani'nin Haberi

Yakutiye Belediyesi'nin kendi imkanlarıyla 7 tır dolusu yaşam ve gıda maddesini geçtiğimiz günlerde deprem bölgesine gönderen Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, bugün de 5 tır dolusu yardım malzemesini bölgeye gönderdi.

Türkiye’yi derinden etkileyen depremlerin ardından tüm imkanlarını seferber eden Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, depremin olduğu ilk günde arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere iş makinelerini ve personeli böölgeye göndermişti.

Geçtiğimiz günde, yaşam ve gıda maddesini dolu 7 tırla beraber deprem bölgesine giden Başkan Uçar, çalışmalara yardımcı olan Yakutiye Belediyesi personelini ve arama kurtarma ekiplerini ziyaret ederek depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletmişti. 

Deprem bölgesinden Erzurum'a dönen Başkan Uçar, ayağının tozuyla hemen işe koyularak bugün de 5 tır dolusu yardım malzemesini deprem bölgesine uğurladı.

Gece gündüz durmak bilmeden depremzedelerin yaralarını sarmak için çalışmalarına devam eden Başkan Uçar, "Yakutiye Belediyesi olarak yardım malzemesi yüklediğimiz 5 Tır’ı daha deprem bölgesine uğurladık. Bu vesile ile tüm depremzede kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza tekrar Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.  Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık