sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Orhan: 'İlçemize katkısı olacak'

2. Organize Sanayinin Aziziye ilçesi sınırlarına taşınacak olmasını değerlendiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, alınan kararın hem Erzurum adına hem de ilçe adına sevindirici olduğunu söyledi.

Başkan Orhan: 'İlçemize katkısı olacak'
  • 24 Mart 2022, Perşembe 19:55

Başkan Orhan, “2. Organize Sanayinin İlçemiz sınırlarında yeniden inşa edilmesi son derece isabetli bir karar. Bu kadar hızla kangren haline gelmeden konu çözülmüş ve en doğru yer seçimi yapılmıştır. 2. Organizenin ilçe sınırlarımızda kurulacak olması bizim için katma değeri olan bir girişim. İstihdama ciddi katkısı olacak.

Belki belediye olarak iş yükümüz artacak ama ilçeye katacağı değer bizim iş yükümüzün kat kat üstünde olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Erzurum’umuza fevkalede büyük bir cazibe kazandıracak olan bu sanayi hamlesi için yoğun emek harcayan Milletvekillerimiz Sayın Recep Akdağ, Selami Altınok, İbrahim Aydemir ve Zehra Taşkesenlioğlu Ban Hanımefendi’ye, Valimiz Okay Memiş’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e ve İl Başkanımız Sayın Mehmet Emin Öz’e teşekkür ediyoruz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık