Gündem25 Erzurum'un Haber Merkezi
Gündem25 Erzurum'un Haber Merkezi
SİYASET

Erzurum'un AK Belediyeleri Külliye'de

Erzurum’un AK Belediyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, deprem bölgesinde görev yapan belediye başkanlarına yönelik Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verdiği iftar yemeğine katıldı.

Erzurum'un AK Belediyeleri Külliye'de
Paylaş:

Erzurum Büyükşehir, Yakutiye, Palandöken ve Aziziye Belediyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, deprem bölgesinde görev yapan belediye başkanlarına yönelik Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verdiği iftar yemeğine katıldı. Başkanlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum ve seçimlerle ilgili talimatlarını dinlediler, not ettiler.

Başkanların sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar şöyle:

Erzurum Büyükşehir Belediyesi

“Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi'nin teşrifleriyle deprem bölgesinde görev yapan belediye başkanlarımızın katıldığı iftar programına katıldık. Devlet Başkanımızın Erzurum ve seçimlerle ilgili talimatlarını da tek tek not ettik.”

Yakutiye Belediyesi

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, deprem bölgesinde görev yapan, belediye başkanlarına yönelik, Milletin Evi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verdiği iftar yemeğine katıldık. Yaralarımızı birlikte saralım diyerek, 6 Şubat depremi sonrası Türkiye’mizin dört bir yanından seferber olan ve depremden etkilenen illerimiz ile kardeşlik köprüsü kuran AK Belediyeler olarak, bundan sonra da destek ve yardımlarımıza devam edeceğiz. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, Palandöken ve Aziziye Belediye Başkanlarımız ile birlikte davetine icabet ettiğimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Palandöken Belediyesi

“Deprem bölgelerinde gece gündüz emek veren, yaraları saran, moral olan AK Belediyeler olarak, bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın davetine icabet ettik, Külliye’de iftar sofrasına konuk olduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, Aziziye ve Yakutiye Belediye Başkanlarımızla birlikte katıldığımız iftar programında, Sayın Cumhurbaşkanımızın değerlendirmelerini dinledik, tebriklerine mahzar olduk.  Şükran ve saygılarımızı arz ediyoruz”

Aziziye Belediyesi

“Deprem bölgesi için yurdun dört bir yanında seferber olan AK Partili belediyelerimizin başkanlarıyla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın iftar davetlerine icabet ettik. Asrın felaketinin bir anda asrın dayanışmasına nasıl dönüştüğünü tüm detaylarıyla Dünya Liderimizden dinledik. Bu özel buluşmayı çok daha anlamlı kılansa, Erzurum’umuzu Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken Belediyesi ve T.C. Yakutiye Belediyesi ile birlikte temsil etmek oldu.  Kıymetli Başkanlarımızla beraber Depremden etkilenen şehirlerimizde hayat normale dönene kadar görev yapmaya ve yaraları sarmaya devam edeceğiz.”

Bu haber Gündem25 Erzurum'un Haber Merkezi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.