sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

ETSO’YA VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Atabek, bu yıl 21-27 Şubat tarihleri arasında kutlanan 33. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Polat’ı ziyaret etti.

ETSO’YA VERGİ HAFTASI ZİYARETİ
  • 22 Şubat 2022, Salı 17:27

Vergi Dairesi Başkanlığı Personel Müdürü Yusuf Güneş’le birlikte ETSO’yu ziyaret eden Selahattin Atabek, her bir mükellefin kendileri için özel olduğunu belirterek, bütün kurum personelinin bu anlayışla vatandaşa en iyi hizmeti sunmaya çaba gösterdiklerini söyledi. Atabek, devletin sunduğu her türlü kolaylığı aksatmadan mükellefe ulaştırmak için çalıştıklarının altını çizerek, kurumlar arası işbirliğini de daima en üst seviyede tutmaya gayret ettiklerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Polat ise, Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Atabek’in nezdinde bütün kurum çalışanlarının 33. Vergi Haftası’nı kutladı. Vergi bilinci yüksek toplumlarda ekonomik kalkınmanın ve gelişmenin de aynı paralelde seyrettiğini kaydeden Polat, mükelleflerin işlerini kolaylaştıran, çözüm odaklı uygulamaların iş dünyası için büyük önem taşıdığını vurguladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık